Livrare si plata

Livrare comenzi

Comenzile plasate si confirmate de luni pana vineri, pana in ora 16:00, sunt livrate in termen de 24 / 48 de ore de la confirmarea comenzii.
Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari Ary Garden, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.
Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei
– modalitate de plata NUMERAR – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei se percepe o taxa unica de transport de 25 lei.
– modalitate de plata virament bancar – GRATUIT pentru comenzile mai mari de 200 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 lei se percepe o taxa unica de transport de 25 lei.

Ary Garden livreaza produsele prin intermediul firmei de curierat NEMO EXPRES
Daca comanda este peste pragul de 200 lei si transportul este gratuit dar adresa de livrare este in afara retelei de curierat cu care colaboram, cumparatorul va fi informat de costurile suplimentare ce vor fi aplicate la factura.
Pentru a verifica daca localitatea dvs se afla in aria retelei de curierat va rugam accesati
www.nemoexpress.ro
In cazuri exceptionale, produsele se livreaza si prin intermediul altor firme de curierat doar daca cumparatorul are contract cu firma respectiva si isi asuma plata transportului.
In aceasta situatie Ary Garden nu va factura costurile de transport.
In aceasta situatie cumparatorul va facilita ridicarea comenzii de la vanzator dupa ce a fost notificat de catre vanzator.(comanda preluare colet la firma de curierat preferata)
Ary Garden NU intretine relatii comerciale cu POSTA ROMANA.