Termeni și condiții de utilizare

  1. 1. DEFINITII SI TERMENI

Arygarden – este denumirea comerciala a S.C. ARY GARDEN STYLE S.R.L., persoana juridica de naționalitate romana, având sediul social în București, sect. 2 str. MAICA DOMNULUI nr. 4 bl. T57 sc. 1 ap. 39, având număr de ordine în Registrul Comertului J40/10317/2011, cod unic de înregistrare fiscala RO29034869 .

Vânzător – Arygarden 

Cumpărător – poate fi orice persoana fizică cu vârsta de peste 16 ani, sau persoană juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont in Site și efectuează o Comanda.

Clientpoate fi orice persoana fizică cu vârsta de peste 16 ani, sau persoană juridică sau orice entitate juridică care are sau obține acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Arygarden (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Arygarden și acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizatorpoate fi orice persoana fizică cu vârsta de peste 16 ani, sau persoană juridică înregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni si Condiții.

Cont – secțiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii si care conține informații despre Client/Cumpărător si istoricul Cumpărătorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete si actualizate.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vânzător si Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile menționate in Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Contract – reprezintă contractul la distanta încheiat intre Vânzător si Cumpărător, fără prezenta fizica simultană a Vânzătorului si a Cumpărătorului.

Conținut – reprezintă:

  • – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • – conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • – orice informație comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
  • – informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

 

Notificarea primita de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezintă acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispozitia Vânzătorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

 

Contractul se considera încheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul poștei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

  1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

Accesul in vederea efectuării unei Comenzii ii este permis oricărui Utilizator/Cumpărător.

  1. COMANDA

 

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumpărături, in lipsa finalizării Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

 

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevărate la data plasarii Comenzii.

 

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situație in care este necesara contactarea Cumparatorului.

 

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de către Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de eMAG, in cazul plății online;

- datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

Dreptul de retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • – ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese